Byggematerialer & Montage

BYGGEMATERIALER

  • Henckelhus skaffer alle de materialer, der passer bedst til dit uderum, som efterlever dine ønsker.
  • Vi arbejder mest med slidstærke materialer som træ, glas og stål, så du er sikker på, at de holder i lang tid. Har du andre ønsker til materialer, så kan næsten alt kan lade sig gøre.
  • I nogle tilfælde kan der være krav fra kommunen i forhold til den eksisterende arkitektur eller andre altaner i ejendommen. I andre tilfælde har du nogle specifikke præferencer og ideer. Hvis der ikke er en færdigløsning, som passer dine behov, fremstiller vi produktet fra bunden, præcis som du ønsker det
  • For stålkonstruktioner i varmforzinket stål gælder at de er produceret iht. gældende standard for CE-mærkede stålkonstruktioner, EN 1090-1.

MONTAGE

  • Henckelhus laver aftaler og eventuelle kontrakter med de håndværkere, der egner sig bedst til opgaven. Derfor er du sikret dig en høj kvalitet af det endelige resultat.
  • Vi adviserer dig selvfølgelig, så du ved, hvornår vi kommer.
  • Vi holder styr på logistikken, så de forskellige håndværkere kommer på de rigtige tidspunkter i forhold til hinanden. På den måde kommer processen til at glide mest effektivt.
  • Vi tager os med glæde af montagen af dit nye uderum. Det gælder både balkoner, altaner og terrasser.
  • Vi rydder selvfølgelig altid pænt op efter os og færdes i respekt for dit hjem, så du kan være helt tryg i forhold at lade os stå for arbejdet.

Det siger vores kunder​

"Fagligt niveau af høj karat"

Alle aftaler er blevet overholdt lige fra første møde med Jacob og derefter den lange tekniske proces som Maria styrede med sikker hånd. Da først byggetilladelsen var i hus gik det hurtigt og alle oplevede et totalt dedikeret team som arbejdede i et fagligt niveau af høj karat.

Per, Lyngby

"Byggetilladelse til opførelse"

Hvis ikke Henckelhus havde påtaget sig hele opgaven lige fra ansøgning om byggetilladelse til opførelse af to individuelle tagaltaner på et etagebyggeri i København, var det ikke blevet til noget, da alle andre firmaer fandt det for omfattende.​

Cille, Kbh. Ø

"Kæmpe fornøjelse"

Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Heckelhus om vores nye udgang. Processen er forløbet glat og professionelt fra dag ét.

Louise & Asbjørn, Valby

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Få et indblik ind i hverdagen hos Henckelhus ApS. Vi opdatere løbene med billeder fra vores spændende arbejdsopgaver. Følg med på vores Facebookprofil.

Sådan fungerer vores procesforløb

Henckelhus tager ansvar for hele etableringen af dit uderum fra start til slut. Du skal hverken bekymre dig om kommunikation med håndværkere, leverandører eller kommunen, eller om hvorvidt din tidsplan eller dit budget overholdes. Vi sørger for, at dit projekt kommer i mål, så du får det uderum, du drømmer om. Henckelhus har fokus på kvalitet og professionalisme i alle delopgaver, der udføres. Det betyder, at vi kun arbejder sammen med professionelle leverandører og håndværkere, og vi står på mål for, at alle leverer en god oplevelse til dig.

Skriv til os 

Her kan du beskrive din opgave.

Vi vender tilbage til dig

Vi ringer eller skriver inden for 24 timer og aftaler et tidspunkt, hvor vi kan komme og kigge på din opgave. 

Modtagelse af tilbud

Vi skal altid se opgaven, inden vi kan give en pris. 

Derefter får du et tilbud på den ønskede opgave.

Fortæl os om din forespørgsel 

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og beskriv gerne dit projekt. Du er naturligvis meget velkommen til at sende os dit navn og telefonnummer, så ringer vi op og tager en snak.​ Vi glæder os til at høre fra dig. 

 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jacob Henckel stiftede virksomheden Henckelhus ApS i 2014. Med mange års erfaring inden for salg og ledelse i byggematerialebranchen, har Jacob et stort netværk af gode kontakter til leverandører og håndværkere.

byggaranti_hvid

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Henckelhus ApS

Jernbanevej 13, 4720 Præstø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24 24 76 37

E-mail: mail@henckelhus.dk