Analyse

  • Henckelhus bidrager gerne tidligt i dit projekt med idéer og analyse. Det er ikke altid, man selv kan se den optimale løsning. Vi har erfaring fra mange terrasse-, balkon- og altanprojekter og kan bidrage med nye løsninger og alternativer.
  • Vi spørger ind til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab finder den rette løsning til dig.
  • Vi ønsker ikke bare at sælge dig et produkt. Vi går op i, at produktet rent faktisk opfylder dine drømme, så du kan nyde et behageligt uderum.

​Lejlighed

Når du ønsker en altan til din lejlighed, kan der være udfordringer med både naboer, under- og overboer i forhold til at få en altan. Der kan være særlige krav fra kommunen, hvis din bygning har en bestemt arkitektur. Henckelhus har erfaringen med de hensyn, der skal tages, når du har ønske om at få en altan. Vi hjælper dig effektivt gennem hele processen.

Villa

Når du etablerer et uderum til din villa, har du nogenlunde frie hænder. I ethvert altanprojekt skal godkendelsen fra kommunen dog være på plads. Der skal desuden træffes en række valg omkring altanens placering og udformning i forhold bygningens arkitektur og bæreevne og i forhold til, hvad der er funktionelt i din hverdag.

Forening

I beboerforeninger kan der være nogle særlige udfordringer omkring at vedtage og gennemføre projektet, idet det typisk involverer mange mennesker. Der kan være mange spørgsmål, og individuelle ønsker at tage hensyn til, og her kan der være en afvejning af individuelle ønsker i forhold til det samlede udtryk. Henckelhus hjælper med at holde fokus i processen.

Det siger vores kunder​

"Fagligt niveau af høj karat"

Alle aftaler er blevet overholdt lige fra første møde med Jacob og derefter den lange tekniske proces som Maria styrede med sikker hånd. Da først byggetilladelsen var i hus gik det hurtigt og alle oplevede et totalt dedikeret team som arbejdede i et fagligt niveau af høj karat.

Per, Lyngby

"Byggetilladelse til opførelse"

Hvis ikke Henckelhus havde påtaget sig hele opgaven lige fra ansøgning om byggetilladelse til opførelse af to individuelle tagaltaner på et etagebyggeri i København, var det ikke blevet til noget, da alle andre firmaer fandt det for omfattende.​

Cille, Kbh. Ø

"Kæmpe fornøjelse"

Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Heckelhus om vores nye udgang. Processen er forløbet glat og professionelt fra dag ét.

Louise & Asbjørn, Valby

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Få et indblik ind i hverdagen hos Henckelhus ApS. Vi opdatere løbene med billeder fra vores spændende arbejdsopgaver. Følg med på vores Facebookprofil.

Sådan fungerer vores procesforløb

Henckelhus tager ansvar for hele etableringen af dit uderum fra start til slut. Du skal hverken bekymre dig om kommunikation med håndværkere, leverandører eller kommunen, eller om hvorvidt din tidsplan eller dit budget overholdes. Vi sørger for, at dit projekt kommer i mål, så du får det uderum, du drømmer om. Henckelhus har fokus på kvalitet og professionalisme i alle delopgaver, der udføres. Det betyder, at vi kun arbejder sammen med professionelle leverandører og håndværkere, og vi står på mål for, at alle leverer en god oplevelse til dig.

Skriv til os 

Her kan du beskrive din opgave.

Vi vender tilbage til dig

Vi ringer eller skriver inden for 24 timer og aftaler et tidspunkt, hvor vi kan komme og kigge på din opgave. 

Modtagelse af tilbud

Vi skal altid se opgaven, inden vi kan give en pris. 

Derefter får du et tilbud på den ønskede opgave.

Fortæl os om din forespørgsel 

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og beskriv gerne dit projekt. Du er naturligvis meget velkommen til at sende os dit navn og telefonnummer, så ringer vi op og tager en snak.​ Vi glæder os til at høre fra dig. 

 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jacob Henckel stiftede virksomheden Henckelhus ApS i 2014. Med mange års erfaring inden for salg og ledelse i byggematerialebranchen, har Jacob et stort netværk af gode kontakter til leverandører og håndværkere.

byggaranti_hvid

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Henckelhus ApS

Jernbanevej 13, 4720 Præstø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24 24 76 37

E-mail: mail@henckelhus.dk