Skræddersyede balkoner til din bolig

​Henckelhus oplever en kæmpe efterspørgsel på balkoner i Nordsjælland og Storkøbehavn. Det gælder både i byen, hvor et privat uderum er tillokkende, men også i villakvarterer samt på landet, hvor folk ønsker at få lidt mere luft og udsigt ind i dagligdagen. Her fungerer balkoner som fremragende løsninger til boligen. Der findes nemlig næsten ikke noget bedre, end at slå dørene op ud til balkonen, hvor der er rig mulighed for at nyde en friskbrygget kop kaffe, imens solens første stråler nydes.

Vi leverer balkoner efter individuelle ønsker, og vi leverer balkoner til alle typer af ejendomme. Vi er derfor opmærksomme på, at der er forskelligartede udfordringer i forhold til diverse boligformer. Dette er noget vi har stor erfaring med, hvorfor vores kunder altid kan regne med, at der bliver leveret et ordentligt stykke arbejde fra Henckelhus.

Vi er ligeledes specialister i balkoner i alverdens størrelser. Hvad end der ønskes en ny balkon i stil med en hævet terrasse, eller en mindre ny balkon i lejligheden, er der masser af muligheder at vælge mellem.

Ønsker du en balkon til dit hus?

Hvis du bor i et hus, og du ønsker en ny balkon dertil, er det intet problem for os. Vi skaber, leverer og monterer enhver form for balkon til huset. Det kan være svært at vide, hvordan og hvorledes ift. en ny balkon til dit hus, men det er her, at vi kommer ind i billedet. Vi kommer gerne ud, måler op og klarlægger, hvad der er muligt. Vi ser dog muligheder frem for begrænsninger, når vi leverer og monterer en ny balkon. Der findes næsten altid en løsning, således du kan få din drømme balkon til dit hus.​

Få en fransk altan gennem Henckelhus

Hvis ikke det er muligt, eller ønsket at få en facadealtan eller tagaltan, er en fransk altan et glimrende alternativ. Hvis du har spadseret rundt i Sydeuropa, har du nok set en fransk altan eller to, hvilket giver boligen et helt unikt udtryk med en vis charme. Ligeledes giver en fransk altan mere lysindfald og bedre udluftningsmuligheder i boligen.

En fransk altan kan være det rette valg for dig, der bor i en stuelejlighed eller ved et indhak på et hjørne, hvor myndighederne ofte kun giver tilladelse til en fransk altan.

​Kontakt Henckelhus, hvis du har yderligere spørgsmål om balkoner

Hvis du ønsker at få en pris på altaner eller balkoner, så kan du benytte vores prisberegner. Du er også altid velkommen til at kontakte os på e-mail mail@henckelhus.dk, eller ring til os på 24 24 76 37, hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger inden for balkoner, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder​

"Fagligt niveau af høj karat"

Alle aftaler er blevet overholdt lige fra første møde med Jacob og derefter den lange tekniske proces som Maria styrede med sikker hånd. Da først byggetilladelsen var i hus gik det hurtigt og alle oplevede et totalt dedikeret team som arbejdede i et fagligt niveau af høj karat.

Per, Lyngby

"Byggetilladelse til opførelse"

Hvis ikke Henckelhus havde påtaget sig hele opgaven lige fra ansøgning om byggetilladelse til opførelse af to individuelle tagaltaner på et etagebyggeri i København, var det ikke blevet til noget, da alle andre firmaer fandt det for omfattende.​

Cille, Kbh. Ø

"Kæmpe fornøjelse"

Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Heckelhus om vores nye udgang. Processen er forløbet glat og professionelt fra dag ét.

Louise & Asbjørn, Valby

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Få et indblik ind i hverdagen hos Henckelhus ApS. Vi opdatere løbene med billeder fra vores spændende arbejdsopgaver. Følg med på vores Facebookprofil.

Sådan fungerer vores procesforløb

Henckelhus tager ansvar for hele etableringen af dit uderum fra start til slut. Du skal hverken bekymre dig om kommunikation med håndværkere, leverandører eller kommunen, eller om hvorvidt din tidsplan eller dit budget overholdes. Vi sørger for, at dit projekt kommer i mål, så du får det uderum, du drømmer om. Henckelhus har fokus på kvalitet og professionalisme i alle delopgaver, der udføres. Det betyder, at vi kun arbejder sammen med professionelle leverandører og håndværkere, og vi står på mål for, at alle leverer en god oplevelse til dig.

Skriv til os 

Her kan du beskrive din opgave.

Vi vender tilbage til dig

Vi ringer eller skriver inden for 24 timer og aftaler et tidspunkt, hvor vi kan komme og kigge på din opgave. 

Modtagelse af tilbud

Vi skal altid se opgaven, inden vi kan give en pris. 

Derefter får du et tilbud på den ønskede opgave.

Fortæl os om din forespørgsel 

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og beskriv gerne dit projekt. Du er naturligvis meget velkommen til at sende os dit navn og telefonnummer, så ringer vi op og tager en snak.​ Vi glæder os til at høre fra dig. 

 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jacob Henckel stiftede virksomheden Henckelhus ApS i 2014. Med mange års erfaring inden for salg og ledelse i byggematerialebranchen, har Jacob et stort netværk af gode kontakter til leverandører og håndværkere.

byggaranti_hvid

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Henckelhus ApS

Jernbanevej 13, 4720 Præstø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24 24 76 37

E-mail: mail@henckelhus.dk