Skræddersyede balkoner til din bolig

Henckelhus oplever en kæmpe efterspørgsel på balkoner i Nordsjælland og Storkøbehavn. Det gælder både i byen, hvor et privat uderum er tillokkende, men også i villakvarterer samt på landet, hvor folk ønsker at få lidt mere luft og udsigt ind i dagligdagen. Her fungerer balkoner som fremragende løsninger til boligen. Der findes nemlig næsten ikke noget bedre, end at slå dørene op ud til balkonen, hvor der er rig mulighed for at nyde en friskbrygget kop kaffe, imens solens første stråler nydes.

Vi leverer balkoner efter individuelle ønsker, og vi leverer balkoner til alle typer af ejendomme. Vi er derfor opmærksomme på, at der er forskelligartede udfordringer i forhold til diverse boligformer. Dette er noget vi har stor erfaring med, hvorfor vores kunder altid kan regne med, at der bliver leveret et ordentligt stykke arbejde fra Henckelhus.

Vi er ligeledes specialister i balkoner i alverdens størrelser. Hvad end der ønskes en ny balkon i stil med en hævet terrasse, eller en mindre ny balkon i lejligheden, er der masser af muligheder at vælge mellem.

Ønsker du en balkon til dit hus?

Hvis du bor i et hus, og du ønsker en ny balkon dertil, er det intet problem for os. Vi skaber, leverer og monterer enhver form for balkon til huset. Det kan være svært at vide, hvordan og hvorledes ift. en ny balkon til dit hus, men det er her, at vi kommer ind i billedet. Vi kommer gerne ud, måler op og klarlægger, hvad der er muligt. Vi ser dog muligheder frem for begrænsninger, når vi leverer og monterer en ny balkon. Der findes næsten altid en løsning, således du kan få din drømme balkon til dit hus.

Få en fransk altan gennem Henckelhus

Hvis ikke det er muligt, eller ønsket at få en facadealtan eller tagaltan, er en fransk altan et glimrende alternativ. Hvis du har spadseret rundt i Sydeuropa, har du nok set en fransk altan eller to, hvilket giver boligen et helt unikt udtryk med en vis charme. Ligeledes giver en fransk altan mere lysindfald og bedre udluftningsmuligheder i boligen.

En fransk altan kan være det rette valg for dig, der bor i en stuelejlighed eller ved et indhak på et hjørne, hvor myndighederne ofte kun giver tilladelse til en fransk altan.

Kontakt Henckelhus, hvis du har yderligere spørgsmål om balkoner

Hvis du ønsker at få en pris på en altan eller balkon, så kan du benytte vores prisberegner. Du er også altid velkommen til at kontakte os på e-mail mail@henckelhus.dk, eller ring til os på 24 24 76 37, hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger inden for balkoner, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Henckelhus sørger for, at æstetik og komfort går hånd i hånd. Vi anvender hovedsageligt lette, men slidstærke materialer, som træ, stål og glas. Mulighederne er mange, både hvad angår form og størrelse. på dit uderum. Vi har erfaringen og ved, hvad netop du skal være opmærksom på.

Henckelhus er din erfarne guide, og vi sørger for du ikke farer vild, eller løber ind i en blindgyde, hvis byggeansøgningen volder problemer. Med en effektiv byggeproces sparer du i sidste ende både tid, penge og ærgrelser.

Henckelhus tager også de vanskelige sager, som kræver en ekstra indsats. Det kan være i forhold til byggetilladelsen eller byggeteknisk. Vi arbejder sammen med dygtige eksperter, så vi også kan løse de svære udfordringer. Vi sætter en ære i at sørge for, at din altandrøm kan blive til virkelighed.

“Jeg synes, vi var rigtig heldige med disse håndværkere.

Hele vejen igennem er arbejdet udført omhyggeligt….”

Læs hele referencen her

“Vi fik Henckelhus anbefalet af et stort konkurrerende altanfirma…..”

Læs hele referencen her