Referencer

Henckelhus’ altanløsninger har altid kundens tilfredshed i højsædet

Når vi leverer altanløsninger, agter vi altid efter at gøre vores bedste for at imødekomme kundernes ønske og behov. Vi forsøger altid at skabe en god og unik oplevelse for vores kunder, hvor kontinuerlig og effektiv kommunikation sker gennem hele processen. Vi fokuserer på at skabe gennemsigtighed fra det første møde til den lange tekniske proces, da det kan virke uoverskueligt at gå i gang med en altanløsning.

Altanløsninger kræver lidt arbejde, men vi hjælper hele vejen, således processen forløber planmæssigt og professionelt. Altanløsninger kræver blandt andet en byggetilladelse, men denne hjælper vi naturligvis med at ansøge om. Kunderne er altså i sikre og trygge hænder hos Henckelhus altanfirma.

Læs nedenfor, hvad andre kunder har sagt om deres altanløsninger fra Henckelhus!

“Når man skal have lavet 4 altaner kommer projektet til at virke uoverskueligt, specielt når man henvender sig til de store aktører, men heldigvis kom jeg i kontakt med Henckelhus og det har været en herlig oplevelse fra første til sidst.

Alle aftaler er blevet overholdt lige fra første møde med Jacob og derefter den lange tekniske proces som Maria styrede med sikker hånd. Da først byggetilladelsen var i hus gik det hurtigt og alle oplevede et totalt dedikeret team som arbejdede i et fagligt niveau af høj karat.

Tak til Gotfred, Maria, Jacob og alle jer som trodsede vejr og andre udfordringer undervejs. Resultatet er blevet super flot og alle er vildt glade for deres nye altaner som også har givet bygningen et løft.”

Per, Lyngby

“Hvis ikke Henckelhus havde påtaget sig hele opgaven lige fra ansøgning om byggetilladelse til opførelse af to individuelle tagaltaner på et etagebyggeri i København, var det ikke blevet til noget, da alle andre firmaer fandt det for omfattende.

Hele etableringen foregik næsten uden problemer for mig, for dem sørgede Jacob, Patrick og de andre fra Henckelhus at ordne eller finde på andre løsninger, når det ikke lige gik som forventet. Ud over et fantastisk flot resultat var selve processen næsten en fornøjelse, hvilket det ikke altid er, når der er håndværkere. Med en byggetid på omkring tre måneder kunne det nok ikke være gjort hurtigere, og der blev løbende ryddet pænt op.

Også bestyrelsen for andelsboligforeningen, som der skulle forhandles en hel del med, var meget imponerede over Henckelhus, og der er de største og varmeste anbefalinger herfra.”

Cille, Kbh. Ø

“Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Heckelhus om vores nye udgang. Processen er forløbet glat og professionelt fra dag ét.

Henckelhus har stået for hele entreprisen, hvilket har været en kæmpe hjælp. Kommunikationen med Henckelhus er altid hurtig og god.

De dygtige monteringsfolk var hurtige og inden vi fik set os om havde vi en ny udgang. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af Henckelhus”.

Louise & Asbjørn, Valby

”Henckelhus har leveret en så flot balkon til vores hus med et yderst tilfredsstillende resultat.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Henckelhus hele processen igennem, i en professionel stil man ikke oplever mange steder.

Jeg vil anbefale Henckelhus til enhver tid.”

Sarah, Rungsted

“Samarbejdet med Henckelhus har i al sin enkelthed været en stor succes. Ud over, at den ny-opsatte altan er blevet langt bedre end selv vi kunnet have forestillet os det, så har Jacob og hans team budt på en skøn oplevelse af samarbejde – lige fra den dag han første gang kom ud og vi skulle snakke om projektet og dets muligheder, og så til de dage hvor han og hans mænd gik derude i møjvejret og knoklede på. Stor respekt til dem!!!!

De er troværdige, rare, ordentlige, grundige…og vi har været SÅ trygge ved at kunne regne med dem hele vejen, til projektet kom helt i hus. Vi kan kun give Henckelhus vores varmeste anbefalinger.”

Rikke & Ditlev, Vedbæk

“Henckelhus har igennem hele vores altanprojekt været meget professionelle. Jacob Henckel og Henckelhus har været fantastiske til at informere os i hele forløbet, lige fra vores første forespørgsler, gennem hele godkendelsesproceduren, under montage og indtil projektet var helt afsluttet. Montagearbejde er gået glat uden unødig gene og det færdige resultat lever helt op til vores forventninger.

Vi kan uden at tøve give Henckelhus vores varmeste anbefalinger.”

Søren, Odense C 

“Jeg synes, vi var rigtig heldige med disse håndværkere.

Hele vejen igennem er arbejdet udført omhyggeligt og alle

småjusteringer undervejs er blevet løst på bedste vis.

Vi har haft en god (ovenikøbet hyggelig) dialog med både Jacob og Erik,

som har lavet det meste af arbejdet. Det har været rigtig godt, at Jacob selv har været med hele tiden – det har elimineret chancen for misforståelser, ved at en anden skulle udføre det aftalte arbejde.”

Mette Svendsen, Bagsværd

“Vi fik Henckelhus anbefalet af et stort konkurrerende altanfirma. De var ikke interesseret i vores projekt, da det kun drejede sig om én enkelt stor altan, men de kunne dog anbefale os at kontakte Henckelhus.

Vi kontaktede Jacob, og fik her en utrolig god og professionel rådgivning. Han er meget nem at arbejde sammen med, god til at lytte og vi har haft et rigtig godt projekt fra start til slut.

Vi vil uden tvivl anbefale Henckelhus, til andre med altandrømme.”

Trine, Hellerup

“Vores første møde med Henckelhus var telefonisk, hvor vi oplevede Jacob som meget imødekommende. Vi havde også andre ude for at give et tilbud, men Jacob Henckel og hans samarbejdspartnere vandt i kraft af deres troværdighed…” Læs mere

Ida Nielsen, Gadstrup

“Professionelle og kundevenlige håndværkere fra Henckelhus, der kan sit kram.

Effektive og pålidelige.

Henckelhus får mine varmeste anbefalinger. ”

Thomas, Ballerup

“Vi havde brug for en trappe til vores hoveddør og hentede flere tilbud ind. Vi havde en ide om, hvad vi kunne tænke os, men Jacob var rigtig god til at give sit professionelle syn på sagen, så ønskerne både matchede til vores ældre hus stil, funktionalitet, prisniveau m.m..” Læs mere

Nina Arnt, Værløse

“Vi skulle have etableret en stor altan på 4 sal på Frederiksberg. De store altan firmaer var ikke interesseret, men det var Jacob Henckel heldigvis.

Han hjalp os på yderst professionel vis, med at få vores drømme altan.

Håndværksmæssigt var det i top og med personlig rådgivning hele vejen.

Der var tale om et samarbejde med Jacob, hvor vi følte os trygge hele vejen”

Kirsten & Jesper, Frederiksberg

“Vi har lige fået opsat en balkon og en 3-fags foldedør på vores sommerhus på Nyord af Jacob Henckel & Co. fra Henckelhus. Hele processen har været en stor fornøjelse. Alle aftaler overholdt og hele vejen igennem en god og positiv kommunikation. Vi havde kun planlagt balkonen, men Jacobs forslag med 3-fagsdøren gjorde resultatet dobbelt så godt. Vi kan nu glæde os over udsigten over hav og enge hele året rundt fra stuen eller balkonen.

Varm anbefaling af Henckelhus herfra.”

Jesper og Dorrit, Vordingborg

“Efter dialog med flere altan leverandører stod det 100% klar at tilliden til Henckelhus ApS var på plads. Vi oplevede en fleksibel og målrettet iver for at skabe en altanløsning, der ville leve op til vores forventninger, sikre Henckelhus faglige stolthed og husets etiske helheds indtryk.

Det lykkes at overtale Henckelhus Aps til direkte samarbejde med hovedentreprenøren af vores hus. Selv om hovedentreprenøren ikke formåede at bidrage positivt til samarbejdet, lykkes det Henckelhus at få den dejligste altan på plads, så vi kunne nyde sommeren, grillbøfferne og den dejlige udsigt over søen.

Tak til Henckelhus ApS for en kvalitets bevist, behagelig oplevelse, som vi ikke har oplevet fra mange andre håndværkere i gennem tiden.”

Finn, Hillerød