Analyse

ANALYSE

  • Henckelhus bidrager gerne tidligt i dit projekt med idéer og analyse. Det er ikke altid, man selv kan se den optimale løsning. Vi har erfaring fra mange terrasse-, balkon- og altanprojekter og kan bidrage med nye løsninger og alternativer.
  • Vi spørger ind til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab finder den rette løsning til dig.
  • Vi ønsker ikke bare at sælge dig et produkt. Vi går op i, at produktet rent faktisk opfylder dine drømme, så du kan nyde et behageligt uderum.

Lejlighed

Når du ønsker en altan til din lejlighed, kan der være udfordringer med både naboer, under- og overboer i forhold til at få en altan. Der kan være særlige krav fra kommunen, hvis din bygning har en bestemt arkitektur. Henckelhus har erfaringen med de hensyn, der skal tages, når du har ønske om at få en altan. Vi hjælper dig effektivt gennem hele processen.

Villa

Når du etablerer et uderum til din villa, har du nogenlunde frie hænder. I ethvert altanprojekt skal godkendelsen fra kommunen dog være på plads. Der skal desuden træffes en række valg omkring altanens placering og udformning i forhold bygningens arkitektur og bæreevne og i forhold til, hvad der er funktionelt i din hverdag.

Forening

I beboerforeninger kan der være nogle særlige udfordringer omkring at vedtage og gennemføre projektet, idet det typisk involverer mange mennesker. Der kan være mange spørgsmål, og individuelle ønsker at tage hensyn til, og her kan der være en afvejning af individuelle ønsker i forhold til det samlede udtryk. Henckelhus hjælper med at holde fokus i processen.