Altaner & Balkoner

Henckelhus oplever stor efterspørgsel på altaner og balkoner. Det gælder både i byen, hvor et privat uderum er attraktivt, men også i villakvarterer og på landet, hvor folk ønsker at få lidt mere luft og udsigt ind i dagligdagen.

Uanset hvor du bor, får du med en altan eller terrasse tilføjet en ekstra dimension af lys og luft til din bopæl.

På en altan er der højt til loftet, og du har mulighed for i dit eget private rum at nyde udelivet, solen, stjernerne og udsigten på alle tidspunkter af døgnet.

Henckelhus byder alle kunder velkommen, og tilbyder altanprojekter til alle typer ejendomme.

Vi er opmærksomme på de forskelligartede udfordringer, der er i forhold til forskellige boligformer.

Henckelhus sørger for, at æstetik og komfort går hånd i hånd. Vi anvender hovedsageligt lette, men slidstærke materialer, som træ, stål og glas. Mulighederne er mange, både hvad angår form og størrelse. på dit uderum. Vi har erfaringen og ved, hvad netop du skal være opmærksom på.

Henckelhus er din erfarne guide, og vi sørger for du ikke farer vild, eller løber ind i en blindgyde, hvis byggeansøgningen volder problemer. Med en effektiv byggeproces sparer du i sidste ende både tid, penge og ærgrelser.

Henckelhus tager også de vanskelige sager, som kræver en ekstra indsats. Det kan være i forhold til byggetilladelsen eller byggeteknisk. Vi arbejder sammen med dygtige eksperter, så vi også kan løse de svære udfordringer. Vi sætter en ære i at sørge for, at din altandrøm kan blive til virkelighed.

“Jeg synes, vi var rigtig heldige med disse håndværkere.

Hele vejen igennem er arbejdet udført omhyggeligt….”

Læs hele referencen her

“Vi fik Henckelhus anbefalet af et stort konkurrerende altanfirma…..”

Læs hele referencen her

Få et uforpligtende tilbud på ny altan- Klik her

Følg os på facebook